Blog laten vertalen

Wilt u uw blog laten vertalen?
Een website gaat pas echt leven met een blog. Veel websites bestaan enkel uit statische inhoud waardoor het voor bezoekers vaak niet interessant is om de website naderhand weer te bezoeken. Met een goed geschreven blog dat aansluit bij uw doelgroep kunt u uw website onderscheiden en meer bezoekers naar uw website trekken. Indien u zich met het blog niet enkel op één taal wilt richten kan het erg interessant zijn om het blog meertalig aan te bieden. Door een interessant, up-to-date blog aan te bieden in de taal van de lezer vergroot u de betrokkenheid van uw (potentiële) klanten met uw bedrijf. Een bijkomend voordeel van een blog bijhouden op uw website is de verbeterde Google ranking die u hiermee kunt behalen.

Ons vertaalbureau kan uw blog voordelig naar iedere taal vertalen. Wij werken uitsluitend samen met professionele, beëdigde vertalers die in het land van de doeltaal wonen om hoge kwaliteit vertalingen te kunnen waarborgen. Bij de vertaling van uw blog wordt uiteraard specifiek geschreven voor uw doelgroep en gezorgd voor het raken van de juiste toon.

offerteknop

 

De voordelen van Bonte Graphics:

Jarenlange ervaring
Scherpe tarieven
Vertaling door native professionals
Alle talencombinaties mogelijk
Een vaste contactpersoon
Snel en accuraat

 

Ons vertaalbureau kan uw blog naar iedere taal vertalen

Wilt u uw blog vertalen vanuit het Nederlands of Engels naar het Duits, Frans, Spaans of Italiaans? Of wellicht naar het Arabisch, Aziatisch, Perzisch, Hebreeuws, Chinees, Japans, Thai, Hindi of Vietnamees? Geen probleem! Ons vertaalbureau vertaalt uw blog naar iedere taal.

 

Spoedvertaling van uw blog

blog laten vertalenHeeft u met spoed een vertaling nodig van uw blog? Ons vertaalbureau zal zorgdragen voor een spoedvertaling tegen een scherp tarief. Natuurlijk zal de korte levertijd niet ten koste gaan van de kwaliteit van de vertaling. De vertaling van uw blog zal verzorgd worden door een professionele vertaler die in het land van de doeltaal woont en bovendien ervaring heeft met soortgelijke type teksten.