Diensten

Bonte Graphics wilt zich profileren als een full service DTP-partner. Wij kunnen uw teksten professioneel vertalen, zelfs voor de meest exotische talen kunt u bij ons terecht. Daarnaast kunnen wij zorgdragen voor een accurate tekstwissel (taalwissel) in uw documenten. Door de jarenlange ervaring van onze specialisten kunt u rekenen op een professioneel eindresultaat, dat alles tegen scherpe tarieven.

 

Tekstwissels

Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van bestanden naar iedere gewenste taal, waarbij wij zorgdragen voor de juiste typesetting. Of het nu gaat om een brochure, catalogus, handleiding, flyer, verpakking of een visitekaartje, u kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring met DTP-zetwerk. Daarnaast verzorgen wij graag de accurate vertaling van uw teksten, maar u bent uiteraard vrij om deze zelf aan te leveren.

De tekstwissel en typesetting wordt uitgevoerd in moderne desktop publishing programma’s en gedurende het project heeft u rechtstreeks contact met de betreffende expert. Als uitgangspunt dient het door u aangeleverde bronbestand, dit kan tevens een reeds vertaald .idml bestand zijn waarin enkel de lay-out geperfectioneerd moet worden. Uiteraard wordt bij de opmaak rekening gehouden met de leesrichting van de desbetreffende taal en zal, indien van toepassing, de lay-out gespiegeld worden. U ontvangt een keurig opgemaakt bestand in formaat naar keuze, waarmee u eventueel direct naar de drukker kunt.

Wilt u een tekst laten opmaken omdat uw DTP-afdeling onvoldoende capaciteit of kennis heeft? Wij nemen u graag het werk uit handen en zullen zorgdragen voor een oplevering naar uw wens.Heeft u een spoedopdracht maar wilt u geen toeslag betalen hiervoor? Wij zullen alles in het werk stellen om uw deadline te halen, zonder meerprijs!

Lees meer over onze DTP-diensten…

 

Vertalingen

Wij kunnen iedere gewenste taal tegen een aantrekkelijk prijs vertalen voor u. Of het nu gaat om West-Europese talen of Oost-Europese talen, Arabisch, Aziatisch, Perzisch, Hebreeuws, Japans of Chinees. Wij verzekeren u van een goede vertaling die aansluit op uw doelgroep. Doordat de professionele vertalers in het land van de doeltaal wonen bent u zeker van een sterke en goed vertaalde tekst.

Indien u reeds een vertaalde tekst heeft, maar deze wilt laten controleren en reviseren, kunt u uiteraard ook bij ons vertaalbureau terecht. Ook kleine vertaalopdrachten nemen wij u graag uit handen, en dat tegen zeer voordelige tarieven.

Wij zijn tevens gespecialiseerd in het uitvoeren van tekstwissels en kunnen uw vertaalde teksten omzetten naar bestaande documenten. Hierbij dragen wij zorg voor een perfecte typesetting en houden uiteraard rekening met de leesrichting en het eventueel spiegelen van de lay-out. U ontvangt van ons een kant en klaar bestand in een formaat naar keuze.

Lees meer over onze vertaaldiensten…

 

Formules

Wij zijn gespecialiseerd in wiskundig en natuurkundig formulezetwerk. Als uitgangspunt nemen wij uw bronbestand, dit kan aangeleverd worden in welke vorm dan ook. Zelfs uitgeprinte of handgeschreven documenten kunnen hiervoor als basis dienen. Door onze expertise zijn wij in staat om de formule typesetting van eenvoudig tot zeer hoog niveau uit te voeren. Zo verzorgen wij onder andere de typesetting van online wiskunde examenvraagstukken voor een internationale instantie die pre-universitaire opleidingen aanbiedt.

Lees meer over ons formulezetwerk…

Bonte Graphics