Brochure laten vertalen

Wilt u voordelig uw brochure laten vertalen door een professionele vertaler? Bij ons vertaalbureau kunt u terecht voor het vertalen van uw brochures naar iedere taal. De vertalers wonen in het land van de doeltaal en weten als geen ander wat de cultuur en gewoontes zijn van de doelgroep die u wilt bereiken. Voor specifieke vertalingen zoals juridische vertalingen, medische vertalingen en technische vertalingen werken wij met beëdigde vertalers die bedreven zijn in het vertalen van soortgelijke teksten en thuis zijn in de terminologie.

offerteknop

 

De voordelen van Bonte Graphics:

Jarenlange ervaring
Scherpe tarieven
Vertaling door native professionals
Alle talencombinaties mogelijk
Een vaste contactpersoon
Snel en accuraat

 

Ons vertaalbureau kan uw brochure naar iedere taal vertalen

Wilt u uw brochure vertalen vanuit het Nederlands of Engels naar het Duits, Frans, Spaans of Italiaans? Of wellicht naar het Arabisch, Aziatisch, Perzisch, Hebreeuws, Chinees, Japans, Thai, Hindi of Vietnamees? Geen probleem! Ons vertaalbureau vertaalt uw brochure naar iedere taal.

 

Spoedvertaling van uw brochure

Heeft u met spoed een vertaling nodig van uw brochure? Ons vertaalbureau zal zorgdragen voor een spoedvertaling tegen een scherp tarief. Natuurlijk zal de korte levertijd niet ten koste gaan van de kwaliteit van de vertaling. De vertaling van uw brochure zal verzorgd worden door een professionele vertaler die in het land van de doeltaal woont en bovendien ruime vertaalervaring heeft met soortgelijke type teksten.

 

brochure laten vertalenImplementeren van de vertaling in het bronbestand van de brochure

Onze DTP-ers hebben jarenlange ervaring in het implementeren van vertalingen in het brondocument, het uitvoeren van de zogenaamde tekstwissel / taalwissel. Zo bent u verzekerd van een goede vertaling van uw brochure met behoud van de originele layout zoals dat van het bronbestand. Een handige service voor het geval u niet in het bezit bent van de juiste DTP-programma’s, lettertypes of benodigde kennis. De specialisten bij Bonte Graphics zijn deskundig in het werken met iedere taal, dus ook voor teksten in het Arabisch, Hebreeuws, Perzisch, Indisch, Chinees, Japans en zelfs Bengaals kunt u bij ons vertaalbureau terecht.