Catalogus laten vertalen

Wilt u uw kansen op de internationale markt vergroten? Door uw productcatalogus aan te bieden in de moedertaal van uw (potentiële) klanten kunt u meer omzet genereren, mits goed vertaalt.

Omdat catalogi vaak vol staan met jargon is het belangrijk dat deze vaktermen juist vertaald worden, u wilt immers zoveel mogelijk rendement behalen en niet knullig overkomen. Bonte Graphics werkt enkel met professionele vertalers, native speakers die bovendien bekend zijn met het desbetreffende type tekst uit uw catalogus.

 

De voordelen van Bonte Graphics:offerteknop

Jarenlange ervaring
Scherpe tarieven
Vertaling door native professionals
Alle talencombinaties mogelijk
Een vaste contactpersoon
Snel en accuraat

catalogus laten vertalen

 

 

 

 

 

 

Bij ons vertaalbureau kunt u uw catalogus laten vertalen naar iedere taal

Wilt u uw catalogus laten vertalen vanuit het Nederlands of Engels naar het Duits, Frans, Spaans of Italiaans? Of wellicht naar het Arabisch, Aziatisch, Perzisch, Hebreeuws, Chinees, Japans, Thai, Hindi of Vietnamees? Geen probleem! Ons vertaalbureau vertaalt uw catalogus naar iedere taal.

 

Spoedvertaling van uw catalogus

Heeft u met spoed een vertaling nodig van uw catalogus? Ons vertaalbureau zal zorgdragen voor een spoedvertaling tegen een scherp tarief. Natuurlijk zal de korte levertijd niet ten koste gaan van de kwaliteit van de vertaling. De vertaling van uw catalogus zal verzorgd worden door een professionele vertaler die in het land van de doeltaal woont en bovendien bekend is met de context en terminologie van uw tekst.

 

Implementeren van de vertaling in het bronbestand

Onze DTP-ers hebben jarenlange ervaring in het implementeren van vertalingen in het brondocument, het uitvoeren van de zogenaamde tekstwissel / taalwissel. Zo bent u verzekerd van een goede vertaling van uw catalogus met behoud van de originele layout zoals dat van het bronbestand. Een handige service voor het geval u niet in het bezit bent van de juiste DTP-programma’s, lettertypes of benodigde kennis. De specialisten bij Bonte Graphics zijn deskundig in het werken met iedere taal, dus ook voor teksten in het Arabisch, Hebreeuws, Perzisch, Indisch, Chinees, Japans en zelfs Bengaals kunt u bij ons vertaalbureau terecht.