DTP studio

Heeft uw DTP-afdeling tijdelijk een capaciteit tekort of wilt u uw organisatie voorzien van een flexibele schil? Heeft u niet voldoende kennis in huis om vertalingen uit te voeren en te implementeren in uw documenten en websites of zoekt u één partner om een compleet scala aan diensten onder te brengen? De DTP-ers bij Bonte Graphics nemen u graag werk uit handen: snel, accuraat en goedkoop wel te verstaan!

offerteknop
Onze DTP-ers werken met de modernste desktop publishing-programma’s en zijn gespecialiseerd in het werken met vreemde talen. Graag verzorgen wij de perfecte vertaling en opmaak van uw brochures, catalogi, flyers, handleidingen, productverpakkingen, visitekaartjes, website, etc.

 

Wij weten de overheadkosten laag te houden en werken samen met gerenommeerde bedrijven zodat u verzekert bent van een hoogwaardig eindresultaat tegen een scherpe prijs. Met grote zorg en deskundigheid wordt uw opdracht verwerkt. DTP bureau Bonte Graphics kenmerkt zich door korte communicatielijnen en een persoonlijke, no-nonsense benadering.

DTP-studio

 

In 2015 geven wij 25% korting op 1 taalwisselopdracht naar keuze!
De actie geldt uiteraard niet alleen voor nieuwe, maar ook voor onze bestaande klanten. We meten immers niet met twee maten.

 

 

 

 

We hebben voor veel toonaangevende bedrijven opdrachten mogen uitvoeren, waaronder:

 

Unilever_logo_klein Shell_logo_klein Grolsch_logo_klein Graco_logo_klein Fortis_Bank_logo_klein DSM_logo_klein Bolletje_logo_klein Inholland_Hogeschool_logo_klein NIBC_Bank_logo_klein FrieslandCampina_logo_klein Auping_logo_klein logo_nieuwe_kerk_klein Wild_Juice_logo_klein Le_Duc_Fine_Food_logo_kleinPerfetti_Van_Melle_logo_kleinBeach_Head_logo_klein RR_Communication_logo_klein Ministerie_Onderwijs_Cultuur_en_Wetenschap_logo_klein Amsterdam_Museum_logo_kleinHellema_logo_klein