Formule typesetting

Wij zijn gespecialiseerd in wiskundige en natuurkundige formule typesetting. Als uitgangspunt nemen wij uw bronbestand, dat in welke vorm dan ook aangeleverd kan worden. Zelfs uitgeprinte of handgeschreven documenten kunnen hiervoor als basis dienen. Echter, in de meeste gevallen wordt er gewerkt in populaire desktop publishing applicaties van Adobe, zoals InDesign, Illustrator en Photoshop.

Door onze expertise zijn wij in staat om de formule typesetting uit te voeren, ongeacht de complexiteit hiervan. Uw documenten worden deskundig opgemaakt volgens de moderne wiskundige en natuurkundige notatienorm. Zo verzorgen wij onder andere het formulewerk van online wiskunde examenvraagstukken voor een internationale instantie die pre-universitaire opleidingen aanbiedt.

Wilt u niet alleen de formule typesetting door ons laten verzorgen, maar dienen ook de teksten vertaald te worden? Uiteraard kan ons vertaalbureau zorgdragen voor een professionele vertaling en tekstwissel.

Heeft uw DTP-afdeling tijdelijk capaciteit tekort of wilt u uw organisatie voorzien van een flexibele schil? Heeft u niet voldoende kennis in huis om complex formulewerk te implementeren of zoekt u één partner om een compleet scala aan diensten onder te brengen? Bonte Graphics wilt u graag een warm welkom heten.

 

De voordelen van Bonte Graphics:

Jarenlange ervaring met formulewerk
Ter zake kundig
Rechtstreeks contact met de specialist
 Snel en accuraat, daardoor voordelig

 

formule typesetting