Over ons

Ons werk

Werken met talen is onze passie!
Wij werken met de modernste desktop publishing-programma’s en dragen zorg voor een accurate tekstwissel in iedere gewenste taal. Graag verzorgen wij de perfecte vertaling en typesetting van uw brochures, catalogi, flyers, handleidingen, verpakkingen, visitekaartjes, etc.

Wij weten de overheadkosten laag te houden en werken samen met gerenommeerde bedrijven zodat u verzekerd bent van een hoogwaardig eindresultaat tegen een scherpe prijs. Met grote zorg en deskundigheid wordt uw opdracht verwerkt. Bonte Graphics kenmerkt zich door korte communicatielijnen en een persoonlijke, no-nonsense benadering.

Heeft uw DTP-afdeling tijdelijk een capaciteit tekort of wilt u uw organisatie voorzien van een flexibele schil? Heeft u niet voldoende kennis in huis om vertalingen uit te voeren en te implementeren in uw documenten of zoekt u één partner om een compleet scala aan diensten onder te brengen? Bonte Graphics wilt u graag een warm welkom heten.

Een stukje geschiedenis

Na 26 jaar werkzaam te zijn geweest als specialistisch DTP-er bij een vooraanstaande zetterij in Maastricht heeft Wim, samen met zijn vrouw Monique, in 2004 Bonte Graphics opgericht. Hierbij heeft hij zijn expertise in het werken met exotische talen, wiskundige en natuurkundige formules gecombineerd met de administratieve vaardigheden van Monique. De gestage groei van Bonte Graphics is te danken aan een zeer trouw klantenbestand dat zich vooral door mond-tot-mondreclame blijft uitbreiden.

Neem een kijkje in ons portfolio of vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Bonte Graphics