Op zoek naar een specialist voor formulezetwerk?

Formulezetwerk

Zoekt u een deskundige voor het verwerken van formulezetwerk? Dan bent u bij Bonte Graphics aan het juiste adres!

Wim is met meer dan 35 jaar ervaring onze specialist in natuur- en wiskundig formulezetwerk (physics en math typesetting). Uw bestanden met formules worden opgemaakt met de juiste typesetting en hierbij kunnen wij uiteraard ook zorg dragen voor de eventuele vertaling van teksten in iedere gewenste taal. Wij kunnen formules van alle niveaus verwerken, van laag tot hoog. Zo wordt er onder andere voor gezorgd dat alle variabelen en vectoren volgens de moderne wiskundige en natuurkundige notatienorm opgemaakt worden.

Het formulezetwerk wordt meestal uitgevoerd in de DTP-programma’s Adobe InDesign en Illustrator of Word, maar dit kan in overleg ook in een ander programma of zelfs via uw online applicatie. Zo verzorgen wij onder andere het formulezetwerk van online wiskunde examenvraagstukken voor een internationale instantie die pre-universitaire opleidingen aanbiedt.

Lees meer over onze dienst met betrekking tot formule typesetting…

 

Vertalingen en tekstwissels met formulewerk

Heeft u naast formulewerk ook teksten in uw document die vertaald dienen te worden? U kunt bij ons vertaalbureau terecht voor het vertalen naar iedere taal! Of het nu gaat om West-Europese talen of Oost-Europese talen, Arabisch, Aziatisch, Perzisch, Hebreeuws, Japans of Chinees. De professionele vertalers wonen in het land van de doeltaal, zo bent u zeker van een juist vertaalde tekst. Vervolgens kunnen onze specialisten de taalwissel in het document uitvoeren zodat deze een professionele uitstraling heeft met behoud van de originele lay-out.

 

Drukken van uw documenten

Ook voor het professioneel drukken van uw documenten bent u bij ons aan het juiste adres. Handig, want zo heeft u een vast contactpersoon gedurende het project en bespaart u daarnaast flink op de kosten! Onze drukwerkprijzen liggen een stuk lager dan gebruikelijk en zijn altijd inclusief gratis levering en bestandscontrole, plus standaard een gratis upgrade in de levertijd.