Spoed tekstwissel nodig?

spoed tekstwissel

Onze dtp’ers zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van tekstwissels in alle talen. Daarbij is uw bronbestand bepalend voor de lay-out. Het maakt dus niet uit welke taalversie gevraagd wordt, het resultaat komt altijd overeen met de oorspronkelijke layout. Als de tekstrichting van de gevraagde taalversie niet van links naar rechts loopt, maar andersom, spiegelen wij – mits gewenst – de oorspronkelijke layout.

Wij voeren de spoed tekstwissel uit voor onder andere visitekaartjes, brochures, flyers, folders, bijsluiters en productverpakkingen.

Daarnaast kunnen wij snel en accuraat teksten vertalen door de samenwerking met gerenommeerde vertalers die in het land van de doeltaal wonen en affiniteit met de tekstsoort hebben. U bent hierdoor verzekerd van een goede vertaling die aansluit bij uw doelgroep. Uiteraard bent u vrij om zelf de vertaalde teksten aan te leveren aan ons.

Bonte Graphics heeft al vele jaren ervaring met DTP-werk / typesetting van alle talen. Of het nu West-Europese talen of Oost-Europese talen zijn, Arabisch, Aziatisch, Perzisch, Hebreeuws, Japans of Chinees. Met onze ervaring en deskundigheid bent u zeker van een perfect eindresultaat. Snel, accuraat en betaalbaar wel te verstaan!
Wilt u uw documenten vervolgens snel gedrukt hebben? Voor professioneel en snel geleverd drukwerk kunt u uiteraard ook bij ons terecht.

Lees meer over onze DTP-diensten…