Technische documenten laten vertalen

Wilt u uw technische documenten laten vertalen? Het vertalen van technische documenten moet uiteraard zeer nauwkeurig uitgevoerd worden. Ons vertaalbureau heeft jarenlange ervaring in het vertalen van technische teksten en werkt enkel met professionele, native vertalers die in het land van de doeltaal wonen. Technische vertalingen worden altijd uitgevoerd door een beëdigd vertaler die bedreven is in het vertalen van technische teksten. Daarnaast hebben de vertalers een technische achtergrond of technische opleiding gevolgd waardoor ze bekend zijn met de terminologie en door hun expertise in staat zijn om technische vertalingen van hoogwaardige kwaliteit te leveren.

Het vertalen alleen van een technisch document is niet voldoende. De teksten moeten opnieuw geschreven worden zodat de vertaling even begrijpelijk is als de oorspronkelijke tekst en er geen ruimte ontstaat voor interpretatiefouten. Door gebruik te maken van slimme vakspecifieke vertaalgeheugens wordt er consequent gebruik gemaakt van de juiste terminologie, specifiek toegespitst op het desbetreffende type tekst.

 

Onze vertalers zijn bekwaam
in het vertalen van technische teksten
en hebben ervaring opgedaan in diverse branches en vakgebieden.
Alle soorten technische vertalingen kunt u onderbrengen bij ons vertaalbureau
Chemische industrie Technische handleidingen
Luchtvaart en scheepvaart Technische productspecificaties
Transport en logistiek Technische productbrochures
Landbouw, bosbouw en tuinbouw Technische handboeken en werkvoorschriften
Installatietechniek Technische veiligheidsvoorschriften
Metaal en metaalbewerking Technische rapporten
Hout en houtbewerking Technische instructiemateriaal
Motorvoertuigen en tweewielerbranche Technische montage- en meetvoorschriften
Elektronica Technische websites
Fabricage Transportdocumenten
Olie en gas Software-documentatie
Mijnbouw
Reiniging
Verpakkingsindustrie

technische documenten laten vertalen

 

De voordelen van Bonte Graphics:

Jarenlange ervaring met technische vertalingen
Scherpe tarieven
Vertaling door native professionals met technische kennis
Alle talencombinaties mogelijk
Een vaste contactpersoon
Snel en accuraat

 

Ons vertaalbureau kan uw technische documenten vertalen naar iedere taal

Bonte Graphics heeft veel ervaring in het vertalen van technische teksten zoals technische productbrochures, handleidingen, voorlichtingsmateriaal, veiligheidsvoorschriften, instructiemateriaal en websites.

Wilt u uw technische documenten laten vertalen vanuit het Nederlands of Engels naar het Duits, Frans, Spaans of Italiaans? Of wellicht naar het Arabisch, Aziatisch, Perzisch, Hebreeuws, Chinees, Japans, Thai, Hindi of Vietnamees? Geen probleem! Ons vertaalbureau kan uw technische documenten vertalen naar iedere taal.

 

brochure laten vertalen

Spoedvertaling van uw technische documenten

Heeft u met spoed een vertaling nodig van uw technische documenten? Ons vertaalbureau zal zorgdragen voor een spoedvertaling tegen een scherp tarief. Natuurlijk zal de korte levertijd niet ten koste gaan van de kwaliteit van de vertaling. De vertaling van uw technische documenten zal verzorgd worden door een professionele vertaler die in het land van de doeltaal woont en bovendien bekend is met de technische terminologie.

 

Implementeren van de vertaling in het bronbestand

Onze DTP-ers hebben jarenlange ervaring in het implementeren van vertalingen in het brondocument, het uitvoeren van de zogenaamde tekstwissel / taalwissel. Zo bent u verzekerd van een goede vertaling van uw technische documenten met behoud van de originele layout zoals dat van het bronbestand. Een handige service voor het geval u niet in het bezit bent van de juiste DTP-programma’s, lettertypes of benodigde kennis. De specialisten bij Bonte Graphics zijn deskundig in het werken met iedere taal, dus ook voor teksten in het Arabisch, Hebreeuws, Perzisch, Indisch, Chinees, Japans en zelfs Bengaals kunt u bij ons vertaalbureau terecht.

 

technische documenten vertalen