Tekstwissels

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van tekstwissels. Hierbij verwerken wij iedere gewenste taal in uw documenten en zorgen daarbij voor de juiste typesetting, snel, accuraat en voordelig. Of het nu gaat om een brochure, catalogus, handleiding, flyer, verpakking of een visitekaartje, u kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring met DTP-werk. Daarnaast verzorgen wij graag de professionele vertaling van uw teksten, maar u bent uiteraard vrij om deze zelf aan te leveren.

De tekstwissels en typesetting worden uitgevoerd in moderne desktop publishing programma’s zoals Adobe InDesign, Adobe Illustrator en Adobe Photoshop. Gedurende het project heeft u rechtstreeks contact met de betreffende expert. Het door u aangeleverde bronbestand dient als uitgangspunt en mag tevens een reeds vertaald .idml bestand mag zijn waarin enkel de lay-out geperfectioneerd moet worden. Uiteraard wordt bij de opmaak rekening gehouden met de leesrichting van de desbetreffende taal en zal, indien van toepassing, de lay-out gespiegeld worden. U ontvangt een keurig opgemaakt document in een bestandsformaat naar keuze.

Heeft uw DTP-afdeling tijdelijk capaciteit tekort of wilt u uw organisatie voorzien van een flexibele schil? Heeft u niet voldoende kennis in huis om vertalingen te implementeren in uw documenten of zoekt u één partner om een compleet scala aan diensten onder te brengen? Bonte Graphics wilt u graag een warm welkom heten.

Heeft u een spoedopdracht voor tekstwissels, maar wilt u geen toeslag betalen hiervoor? Wij zullen alles in het werk stellen om uw deadline te halen, zonder meerprijs. Onze specialisten werken snel en accuraat en hebben jarenlange ervaring met het uitvoeren van tekstwissels.
 

De voordelen van Bonte Graphics:

Jarenlange ervaring met tekstwissels
Ter zake kundig
Rechtstreeks contact met de specialist
 Snel en accuraat, daardoor voordelig
 Geen toeslag voor spoedopdrachten

 
 
 
 
 
 
 
 
 
We hebben voor veel toonaangevende bedrijven opdrachten mogen uitvoeren, waaronder:
 

Unilever_logo_klein Shell_logo_klein Grolsch_logo_klein Graco_logo_klein Fortis_Bank_logo_klein DSM_logo_klein Bolletje_logo_klein Inholland_Hogeschool_logo_klein NIBC_Bank_logo_klein FrieslandCampina_logo_klein Auping_logo_klein logo_nieuwe_kerk_klein Wild_Juice_logo_klein Le_Duc_Fine_Food_logo_kleinPerfetti_Van_Melle_logo_kleinBeach_Head_logo_klein RR_Communication_logo_klein Ministerie_Onderwijs_Cultuur_en_Wetenschap_logo_klein Amsterdam_Museum_logo_kleinHelwa_logo_kleinHellema_logo_klein