Vertaalbureau voor alle talen!

vertaalbureau

Bij ons vertaalbureau kunt u terecht voor het vertalen van teksten naar iedere taal! Wij vertalen Europese talen, maar ook Arabisch, Aziatisch, Perzisch, Hebreeuws, Japans en Chinees. U bent verzekerd van een professionele en accurate vertaling, uitgevoerd door een beëdigd vertaler die in het land van de doeltaal woont en affiniteit heeft met de tekstsoort. Daarbij wordt een technisch document door een andere vertaler vertaald dan een juridische of medische tekst.

Wij werken voornamelijk voor grote internationale bedrijven, maar kunnen ook voor kleine vertalingen een zeer aantrekkelijk aanbod doen.
Lees meer over ons vertaalbureau…

Bonte Graphics: uw full service DTP-partner

Naast het vertalen van uw documenten, neemt ons vertaalbureau u ook graag de typesetting uit handen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij snel en voordelig taalwissels uitvoeren. Onze specialisten zijn deskundig op het gebied van het verwerken van tekst in aangeleverde bestanden, waarvan de lay-out al dan niet aangepast dient te worden.

Ook voor het goedkoop drukken van uw documenten kunt u bij ons terecht. Door onze grote inkoopvolumes en de samenwerking met een aantal grote drukkerijen, kunnen wij u professioneel drukwerk tegen zeer scherpe tarieven aanbieden. Onze prijzen liggen doorgaans stukken lager dan gebruikelijk en zijn altijd inclusief gratis levering, gratis bestandscontrole en gratis upgrade in de levertijd.